Omega-3 mastné kyseliny a jejich přímý vliv na zdraví v dutině ústní

ONLINE WEBINÁŘ S Dr. Paulem Claytonem

Termín: 7.8.2025 od 20:00 hod. 

Po registraci Vám bude zaslán link na připojení přes ZOOM. 

Délka: 1 h (45 min. přednáška + dotazy)

Máte jedinečnou možnost klást dotazy přímo do chatu. 

Poznámka: Webinář probíhá v anglickém jazyce a je po celou dobu tlumočen do českého jazyka.

LAST MINUTE CENA: 520 Kč (z původních 890 Kč)

Dr.Paul Clayton

520 Kč
Dostupnost: Volná místa
Omega-3 mastné kyseliny a jejich přímý vliv na zdraví v dutině ústní

Detailní popis produktu

v3-banner-clayton-webinar (1)

O KURZU

Jedinečná příležitost – online webinář s Dr. Paulem Claytonem, světově uznávaným odborníkem na výživu a zdraví.
Dr. Clayton byl nominován na Nobelovu cenu za svůj výzkum v oblasti osteoporózy a v loňském roce byl zařazen mezi 100 nejlepších lékařů světa.

Název webináře:
Omega-3 mastné kyseliny a jejich přímý vliv na zdraví v dutině ústní

O VÝZNAMNÉM ŘEČNÍKOVI

Dr. Paul Clayton je průkopníkem v oblasti výživové farmakologie – oboru, který zkoumá, jak potraviny a rostlinné složky ovlivňují zdraví a celkovou kondici člověka. Vystudoval neurofarmakologii na Univerzitě v Edinburghu.

Působil jako předseda Fóra pro výživu a zdraví při Královské lékařské společnosti (Royal Society of Medicine). V současnosti je aktivním členem Institutu pro výživu, mozek a chování (Institute for Food, Brain and Behaviour) při Oxfordské univerzitě.

Dr. Clayton je autorem řady vědeckých publikací a knih, pravidelně přednáší po celém světě. Ve svém výzkumu se dlouhodobě zaměřuje na prevenci chronických onemocnění pomocí výživy a na roli zánětu v rozvoji moderních civilizačních nemocí.